Contactgegevens

Contactformulier en het maken van een digitale afspraak voor het spreekuur

Wilt u, als patiƫnt, een bericht aan de praktijk sturen met een vraag, verzoek of consult dan kunt u het contactformulier gebruiken. Wij zullen trachten zo spoedig mogelijk te reageren, meestal binnen een dag. Vermeld u duidelijk uw naam en geboortedatum. Geef eventueel ook aan als de vraag aan een bepaalde huisarts is gericht.

Het maken van een digitale afspraak via het contactformulier voor het spreekuur kan dagelijks om de 10 minuten van 8.10 tot 10.00. Mocht het een lang consult van 20 minuten betreffen, geef dit dan aan op het contactformulier. De afspraak voor het spreekuur moet minimaal 24 uur van tevoren worden aangevraagd gezien de planning. Geef a.u.b. duidelijk uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, datum en tijdstip aan. U kunt ook uw voorkeur voor de huisarts aangeven. De ochtendspreekuren van de huisartsen zijn: dr Gubbels ma t/m vr; dr Boots: ma, di en vr; huisarts i.o.: ma, wo, do en vr. U ontvangt een bevestiging per email of telefoon.

Telefonisch

De praktijk is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00-13.00 en van 14.00-17.00. De praktijkassistente kan, met uw toestemming, vragen naar de klachten. Dit is van belang voor de inschatting van de urgentie en de planning van het spreekuur. Wij vragen hiervoor uw begrip. Als u met de huisarts telefonisch wilt overleggen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur. Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt u dan teruggebeld. Uitslagen van o.s. bloed- en urineonderzoek kunt u 's ochtends opvragen bij de praktijkassistentes, zo nodig wordt u erover teruggebeld.

Spoedgevallen

Bij spoedgevallen kunt u direct terecht op de praktijk bij de assistente en/of huisarts. Belt u hiervoor het spoednummer van de praktijk: 045-4042252, zodat u ons direct aan de lijn hebt. Buiten kantoortijden kunt bij spoedgevallen via het spoednummer 045-4042252 direct contact krijgen met de Huisartsendienst Westelijke-Mijnstreek gevestigd bij Spoedeisende Hulp van het Orbis medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen.

Routekaart

Grotere kaart weergeven