HomeContact

Contact

Digitaal
Wilt u, als patiënt, een bericht aan de praktijk sturen met een vraag, verzoek of consult dan kunt u het contactformulier gebruiken. Wij zullen trachten zo spoedig mogelijk te reageren, meestal binnen een dag. Vermeld u duidelijk uw naam en geboortedatum. Geef eventueel ook aan als de vraag aan een bepaalde huisarts is gericht.

Het maken van een digitale afspraak voor het spreekuur kan via het patiënt portaal. Mocht het een lang consult van 20 minuten betreffen, plan dan een dubbel consult. Een eenmalige aanmelding is noodzakelijk. U kunt ook uw voorkeur voor de huisarts aangeven. De ochtendspreekuren van de huisartsen zijn: dr Gubbels ma t/m vr; dr Welter: ma, di en do; huisarts i.o.: ma, di, wo, en vr. U ontvangt een bevestiging per email.

    Telefonisch
    De praktijk is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00-13.00 en van 14.00-17.00. De praktijkassistente kan, met uw toestemming, vragen naar de klachten. Dit is van belang voor de inschatting van de urgentie en de planning van het spreekuur. Wij vragen hiervoor uw begrip. Als u met de huisarts telefonisch wilt overleggen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur. Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt u dan teruggebeld. Uitslagen van o.s. bloed- en urineonderzoek kunt u ’s ochtends opvragen bij de praktijkassistentes, zo nodig wordt u erover teruggebeld.

    Apotheek Schimmert is telefonisch bereikbaar onder 045-4049023.

    Spoedgevallen
    Bij spoedgevallen kunt u direct terecht op de praktijk bij de assistente en/of huisarts. Belt u hiervoor het spoednummer van de praktijk: 045-4042252 of druk 1 bij het keuze menu, zodat u ons direct aan de lijn hebt. Buiten kantoortijden kunt bij spoedgevallen via het spoednummer 045-4042252 direct contact krijgen met de Speodpost Westelijke-Mijnstreek gevestigd bij Spoedeisende Hulp van het Zuyderland Medisch centrum te Sittard-Geleen, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen.