HomePraktijkinformatieOnline zelf-regelen

Online zelf-regelen

Via de website kunt u veilig online, 24 uur per dag, zaken zelf te regelen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Zo kunt u zorg op afstand regelen en bespaart u tijd.

Zelf triage
Als u gezondheidsvragen hebt kunt u voor het maken van de afspraak al informatie inzien via www.moetiknaardedokter.nl of thuisarts.nl. Hier kunt u betrouwbare informatie vinden die u mogelijk verder kan helpen.

Dossier inzien
Via de portal hebt u toegang tot u medisch dossier en kunt u lab uitslagen inzien. Deze kunt u bekijken en de arts hierover een bericht sturen. Het is ook mogelijk dat de arts u een bericht stuurt met de uitslagen en het advies.

Online afspraak maken en herhaalrecepten
Via de portal kunt u online afspraak maken bij de huisarts en de praktijkondersteuners. Hiervoor staat in de ochtend tijd gereserveerd.

Herhaalrecepten kunnen verlengd worden en zij de volgende dag in de apotheek of automaat beschikbaar. Hierover ontvangt u een bericht per email of SMS van de apotheek.

Beeldbellen
Bij het maken van een afspraak is het mogelijk een videoconsult aan te vragen. U ontvangt dan een aanmeldlink van de praktijk op het afgesproken tijdstip. De verbinding loop automatisch via een kwalitatief goede en beveiligde verbinding van  ‘Weseedo’. U hoeft verder niets te installeren.

Zelfmeting en telemonitoring
Via de portal kunt u online  thuismetingen zoals de bloeddruk en gewicht invoeren in het dossier. Deze kunt u naderhand met uw arts of praktijkondersteuner bespreken.

Wij kunnen leenmeters beschikbaar stellen. De praktijk verricht ook 24-uurs bloeddrukmeting, Holter hartritmeregistratie en slaaponderzoek in de thuissituatie op indicatie.